100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De EMERALD™ 116 is geschikt voor alle soorten naaiwerk. Stijlvol naaien! De machine is geschikt voor menig verstelwerk, prachtige ontwerpen tot en met gordijnen zoals u deze ziet in glossy woonbladen. De EMERALD™ 116 is voorzien van diverse praktische eigenschappen die u zeker zult waarderen, zoals een ingebouwde draadinsteker, een handige stekengids, een één-staps knoopsgat dat u moeiteloos naait en een harde kunststof beschermkap.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Husqvarna emerald 116-118 Handleiding NL Sikma Husqvarna emerald 116-118 brochure Sikma Husqvarna emerald 116-118 voordelen Sikma

Husqvarna Emerald 116

539,-
Spoelplaatsing aan de bovenkant
Ingebouwde draadinsteker
Vrije arm
16 steken
8 naaivoeten
Harde beschermkap
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?