100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De HUSKYLOCK™ s15 machine is gemaakt voor mooie 2-3-4-draads afwerkingen van alle soorten stoffen, van elastische tot dunne stoffen. De extra hoge persvoetlichter vereenvoudigt het overlocken van dikke lagen stof en quilts. In slechts één handeling naait de HUSKYLOCK™ s15 de stof aan elkaar, werkt de stof af en snijdt overtollige stof weg. Combineer de snelheid en de nette resultaten van dit eenvoudige model HUSQVARNA VIKING® HUSKYLOCK™ s15 overlockmachine met de veelzijdigheid van uw naaimachine – een perfecte combinatie!
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Huskylock S15 brochure Sikma Huskylock S15 handleiding NL Sikma Huskylock S15 stekenoverzicht Sikma Huskylock S15 voordelen Sikma

Husqvarna Huskylock S15

449,-
Mechanisch
90 W Motorvermogen
Handmatige draadinspanning
Differentieel transport
Rolzoom
2/3/4-draads lock
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?