100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De Brother Innov-is NV880E is een handzame en mooie borduurmachine die een breed scala aan mogelijkheden heeft. Door zijn eenvoudige bediening is de machine erg gebruiksvriendelijk. De diverse keuzes zijn voor het grootste gedeelte direct te bedienen vanuit de centrale bedieningstoetsen en het grote kleuren-touchscreen van 12,5 cm (4,9″). Hierdoor is het dus mogelijk om alles zo nauwkeurig en perfect mogelijk in te stellen. Door met de LED-pointer exact de juiste plaats aan te geven waar de naald zich moet positioneren. Doordat de machine beschikt over een automatisch draadknipfunctie is het niet meer nodig om achteraf de overtollige draden nog te verwijderen. Dus: geen extra knipwerk achteraf! Door de machine zo in te stellen kan de naald boven- of in de stof te stoppen. Het is maar welke de voorkeur heeft. Ook wanneer de voet nog omhoog staat kun je de machine zorgeloos starten doordat hij zelf deze laat zakken nadat de start/stop knop is ingedrukt. Zoals gezegd is deze machine eenvoudig in gebruik mede dankzij het snelle inrijgen van de bovendraad en de spoel, de automatische boven en onderdraadsensoren en de borduursnelheid van max. 850 steken per minuut. De machine wordt geleverd met een serie gloednieuwe borduurpatronen, eenvoudige bewerkings- en kleurensorteringfuncties – zo kunnen al je projecten net zo uniek worden gemaakt dan dat je zelf wilt! De Innov-is NV880E beschikt over een borduurring van maar liefst 260 x 160 mm hiermee is dit één van de grootste borduurringen. Dus nog meer vrijheid en creativiteit!!! Ook beschikt de machine nog over een extra nieuwe quilt- en omrandingspatronen! Met de draadloze verbinding en de gratis Design Database Transfer* softwareprogramma kunnen alle borduurpatronen nu draadloos worden overgebracht. Op deze manier blijf je ook op de hoogte van nieuwe updates voor je Brother borduurmachine. Naast deze draadloze mogelijkheid blijft ook de vertrouwde USB-poort nog steeds een goede manier om borduurpatronen over te zetten op de machine.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Brother Innov 880E handleiding NL Sikma Brother Innov 880E beknopte bedieningshandleiding Sikma Brother Innov 880E folder Sikma

Brother Innov-ís 880E

1699,- 1499,-
3 jaar garantie
13 Borduurlettertypen
TFT touchscreen + USB
160x260mm borduurformaat
258 borduurmotieven
Handleiding in NL
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?