Speelgoedwinkel Friesland

Speelgoed. Wie is er niet mee groot geworden? Sikma Bolsward verrast u graag met een uniek en ruim assortiment aan kwalitatief, mooi en bijzonder leuk speelgoed! Auto’s, beren, spellen, poppen of Lego. Wij hebben het allemaal! Juist daarom is Sikma een logische keuze als u een speelgoedwinkel in Friesland zoekt!

Al 100 jaar een begrip!

Door juist dat aan te bieden wat een ander niet heeft zijn wij een begrip geworden in Bolsward en omstreken. Bent u op zoek naar iets speciaals of zoekt u naar nieuwe ideeën om iemand iets cadeau te geven? Kom langs in onze winkel om ons gehele assortiment te bekijken. Naast speelgoed verkopen wij ook kookwaren en naaimachines.

Lees meer

Waarom naar speelgoedwinkel Sikma in Friesland?

Sikma Bolsward onderscheidt zich van andere speelgoedwinkels in Friesland door te streven naar kwaliteit, persoonlijke service, advies en een uniek aanbod. Door ons eigen inkoopbeleid kunnen wij dat aanbieden wat een ander niet doet! Sikma verkoopt namelijk speelgoed van diverse (inter)nationale leveranciers en merken, waaronder: Lego, 999 games, Vtech, NERF, Paola poppen, Revell, Topmodel, Hotwheels en Pokémon. Opvallend is ons grote aanbod op het gebied van agrarisch speelgoed, met de merken Bruder, Siku, Kids Globe en Brittains. Hebben wij het niet of kunt u iets niet vinden? Dan zoeken wij graag met u mee!

Kwalitatief speelgoed kopen

Doordat Sikma een volledig zelfstandig bedrijf is gebleven kunnen wij zelf bepalen wat we in- en verkopen in onze winkel. Door een bezoek te brengen aan diverse binnen- en buitenlandse beurzen komen wij op nieuwe ideeën voor het samenstellen van ons eigen assortiment. Als het gaat om trends, kwaliteit en aanbod leggen wij voor onszelf de lat zeer hoog! Juist in de tijd van de wegwerpmaatschappij proberen wij een assortiment aan te bieden dat duurzamer is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een kind niet alleen iets leuks mee naar huis neemt, maar dat het ook iets is waar ze nog lang mee kunnen spelen!

Spelend speelgoed

Welke leeftijd het kind ook heeft, spelen blijft een belangrijk onderdeel van zijn of haar ontwikkeling. Dit betekent dat er voor iedere leeftijdscategorie weer nieuw en ander speelgoed bestaat. Naast populair en educatief speelgoed verkoopt Sikma als speelgoedwinkel in Friesland ook graag wat wij “spelend speelgoed” noemen. Dit is het speelgoed waar kinderen zichzelf mee kunnen vermaken en hun eigen fantasie op los kunnen laten gaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor knutselen, spelen, puzzelen, bouwen of uitdagen. Het speelplezier van het kind is van groot belang. Voor nu en voor hun toekomst!

Wij denken mee

Het leveren van kwaliteit, service en het beste advies behoort tot onze kernwaarden. Wij hebben een overzichtelijke winkel waar wij zelf aanwezig zijn om u persoonlijk te helpen met het maken van de juiste keuze. Wij opperen graag ideeën en denken met u en de kinderen mee! Zo vinden we gezamenlijk het speelgoed dat écht bij uw kind past!

De leukste speelgoedwinkel van Friesland!

Heeft u vragen over ons speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op via de E-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder. Daarnaast nodigen wij u uit om langs te komen in onze winkel. Deze vindt u tegenover het stadhuis, nu het cultuurhistorisch centrum “De Tiid” genoemd aan de Jongemastraat 5 in Bolsward. Hier kunt u in alle rust ons gehele assortiment bekijken.
Voor een uniek aanbod aan kwalitatief speelgoed en de beste service komt u langs bij Sikma. Onze slogan is dan ook niet voor niets… Sikma heeft het!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?