Kookwinkel Friesland

Fijn koken doet u in een goed uitgeruste keuken. Alle benodigde kookwaren vindt u bij Sikma Bolsward! Wij hebben een uniek en ruim assortiment aan kookwaren waarmee u het kokkerellen lekkerder, makkelijker, uitdagender en aangenamer kunt maken. Kom gerust langs in onze kookwinkel in Friesland en kijk uw ogen uit!

Lekker koken kunt u zelf!

Sikma is al meer dan 100 jaar een begrip in Bolsward en omstreken. Bent u op zoek naar iets speciaals voor in de keuken of heeft u iets nodig voor het bereiden van een recept? Of wilt u gewoon even “strunen” of iemand een leuk kook cadeau geven? Wij bieden juist artikelen die een ander vaak niet heeft. Kom langs in onze winkel om ons gehele assortiment te bekijken. Naast kookwaren verkopen wij ook speelgoed en naaimachines.

Lees meer

Een unieke kookwinkel in Friesland

Wij bepalen zelf onze inkoop en luisteren graag naar suggesties van onze klanten en leveranciers. Hierdoor kunnen wij een goed en uitgebreid assortiment in onze kookwinkel in Friesland aanbieden. Ook producten uit het hogere segment! Denk hierbij aan diverse keukenhulpen, slowcookers, pannen en ovenschalen, ergonomische tools, bakproducten, messensets, peper- en zoutmolens en nog veel meer. Kom gerust langs en ontdek waarom wij dé kookwinkel van Friesland zijn! Stel dat we een product toch niet in ons assortiment hebben, dan zoeken wij graag met u mee.

Grote merken

Bij Sikma kunt u diverse kookwaren en keukenartikelen kopen van bekende merken. Denk hierbij aan de gietijzeren braadpannen van Le Creuset en Les Forgees of de anti-aanbak koekenpannen van Greenpan en Patisse. Hiernaast vindt u bij ons merken als Simple Human afvalemmers, Brabantia, BK, Keltum bestek, Westmark, Küchenprofi, Bredemeijer theepotten, Wüsthoff messen, Ibilli, Mepal, Oxo en Wiebe van der Zee. Kortom: Sikma heeft het!

Binnen en buiten koken

Tegenwoordig koken we lang niet meer alleen in de keuken. Buiten koken wordt namelijk steeds populairder! Sikma helpt u aan producten die juist geschikt zijn voor de barbecue of buitenkeuken. Wilt u liever zelf pizza’s maken in een eigen buitenoven? Geen probleem! Ook hier bieden wij opties voor. Als laatste kunnen we u nog voorzien van diverse aperitief glaasjes voor het presenteren van uw heerlijke nagerecht.

Wij adviseren u graag

Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit, service en advies. Dit zijn immers onze kernwaarden! Daarom zijn wij aanwezig in de winkel om u persoonlijk te adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Wilt u meer weten over onze kookproducten? Of bent u op zoek naar dat ene keukenhulpje waar u de naam niet meer van weet? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de telefoon of per e-mail. We nodigen u graag uit om langs te komen in onze winkel aan de Jongemastraat 5 in Bolsward, Friesland. Dit is in het centrum tegenover het stadhuis, nu het cultuurhistorisch centrum “De Tiid”.

Zoekt u een kookwinkel in Friesland met een uniek aanbod aan kwalitatieve kookwaren en de beste service? Kom dan langs bij Sikma. Zoals onze slogan al luidt: Sikma heeft het!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?