Sikma’s Warenhuis en Naaimachines
Jongemastraat 5
8701 JA Bolsward

Telefoon: 0515-573153 ma. t/m zat. 9:00 – 18:00
Email: [email protected]

KvK-nr. 64649261
BTW nr. NL855761350B01
Lees hier onze algemene voorwaarden.

COVID-19

U heeft allemaal meegekregen dat ook wij helaas onze winkel door de nieuwe maatregelingen tot 9 februari 2021 moeten sluiten.
Uiteraard willen en kunnen wij u alsnog helpen door uw bestellingen zelf aan te nemen en deze GRATIS te bezorgen binnen Bolsward e.o.
Graag willen wij u vragen om ons te bellen tijdens “openingstijden”, chatberichten of te mailen zodat wij u goed te woord kunnen staan voor uw vragen. U kunt via deze weg toch nog makkelijk en snel uw boodschappen in huis verwachten.
Ook kunt u natuurlijk naar onze site www.sikmabolsward.nl maar let op hier staat niet ons gehele assortiment op vermeld. Dus mist u iets bel gerust!!!!!
Onze leveranciers helpen ons door de goederen te blijven leveren en/of via dropshipment direct bij u thuis te bezorgen.
Dit geldt bijvoorbeeld voor de nodige keukenartikelen, Lego dozen, speelgoed, Le Creuset braadpannen, drinkglazen maar ook de vele gezelschapsspellen en puzzels kunt u bij ons op voorraad verwachten en bestellen.
Wij zullen de komende periode extra ons best doen om u op afstand te helpen en hopen dat dit de juiste manier is.
Wij houden u via de socials op de hoogte.
Groet fam. Sikma en personeel

Heeft u een vraag over ons assortiment, een product of een dienst van Sikma’s warenhuis? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of kom langs in de winkel.