Naaimachine kopen Heerenveen

Voor het kopen van een naaimachine bij Heerenveen bent u bij Sikma op de juiste plek. Het kiezen van een machine kan best lastig zijn. Als erkend dealer in Friesland kunnen we u helpen bij het kiezen van het juiste model. Wij hebben diverse betrouwbare leveranciers die onze machines en onderdelen goed en snel kunnen leveren. Naaimachines kopen gaat snel en eenvoudig in onze winkel in Bolsward. Kom vooral bij ons langs voor een naaimachine. Ook als u in de omgeving van Heerenveen woont.

naaimachine-heerenveen

Wij verkopen alle topmerken

In ons assortiment vindt u verschillende merken naaimachines voor in Heerenveen. Aangezien wij veel merken aanbieden kunnen wij samen met u gelijksoortige machines vergelijken per prijsklasse. Wij bieden machines van de volgende merken aan:

  • Brother
  • Gritzner
  • Husqvarna
  • Juki
  • Pfaff
  • Singer

In onze winkel zijn wij aanwezig om u bij uw keuze te adviseren. Dit doen wij op basis van uw ervaringen en wensen. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan wat betreft naaimachine verkoop en reparatie. Dit betekent dat wij weten wat er op de markt gebeurt en dit ook goed in de gaten houden qua ontwikkelingen en nieuwigheden. Naast verkoop doen wij ook aan naaimachine reparatie.

naaimachines heerenveen

Dé naaimachine winkel nabij Heerenveen!

Kom langs bij dé naaimachine winkel nabij Heerenveen. Met de auto bent u al binnen een half uur in Bolsward. Wij zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar! U vindt onze winkel tegenover het stadshuis, nu het cultuurhistorisch centrum “De Tiid”, aan de Jongemastraat 5. Hier kunt u ons gehele assortiment komen bekijken. Ook zijn wij hier aanwezig om u met veel plezier persoonlijk te helpen. Heeft u nog vragen over onze producten? Of bent u op zoek naar professioneel advies wat betreft de machines? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Kom vandaag nog langs en koop een naaimachine ook nabij Heerenveen bij Sikma.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?