Wilt u graag een nieuwe lockmachine of naaimachine in Sneek kopen? Zoek niet verder. Sikma’s Warenhuis en Naaimachines is dé naaimachine winkel nabij Sneek. Steeds meer klanten uit Sneek en omgeving weten ons te vinden. Misschien ook wel omdat wij een samenwerking hebben met de modevakschool Nationaal Sneek. Of het zijn juist de uitwisselingen van positieve ervaringen onderling die onze klanten naar ons toebrengen. Wij leveren een ruim aanbod kwaliteit machines van topmerken zoals Pfaff, Gritzner en Singer en repareren diverse merken. Wij zijn een erkend dealer in Noord-Nederland. Daarom helpen wij ook veel klanten uit Sneek. Meer weten? Lees dan verder!

 

Naaimachine kopen Sneek

Op dit moment is het vinden van een naaimachineverkoop- of reparatie adres in Sneek een hele klus. Daarom willen wij u graag uitnodigen bij ons in de winkel te komen in Bolsward. Het kiezen van het juiste verkoop en onderhoudsadres is tenslotte niet eenvoudig! Ook het zoeken naar het juiste merk machine dat bij uw werkzaamheden past kan soms lastig zijn. Daarom helpt Sikma u graag als ervaren dealer in Friesland met het maken van die keuze! Een naaimachine kopen gaat snel en eenvoudig in onze naaimachine winkel nabij Sneek. Bolsward ligt tenslotte bijna tegen Sneek aan. Slechts 15 minuten rijden! Bovendien zijn wij met het openbaar vervoer ook erg goed te bereiken. Neem dus gerust een bezoekje aan onze naaimachine winkel nabij Sneek.

naaimachine-sneek

Keuze uit de beste merken

Bij Sikma heeft u keuze uit de beste merken. Doordat wij veel verschillende merken en modellen aanbieden is het mogelijk om gelijksoortige machines met elkaar te vergelijken per prijsklasse. U heeft bij ons keuze uit de volgende merken:

  • Brother
  • Gritzner
  • Husqvarna
  • Juki
  • Pfaff
  • Singer

Heeft u tijdens uw bezoek aan onze naaiwinkel nabij Sneek vragen of advies nodig? Spreek ons dan gerust aan. Wij zijn te allen tijde wel in de winkel te vinden. Natuurlijk kunt u ook een afspraak met ons maken op een voor u gunstige tijd. Op basis van uw wensen en ervaringen kunnen wij u adviseren bij het kiezen van de geschikte machine.

naaimachines-sneek

Wij zijn dé naaimachine winkel nabij Sneek!

Sikma is een betrouwbare naaimachine winkel nabij Sneek. Wij zijn trots op de kwaliteit en service die wij leveren. Onze winkel is te vinden tegenover het cultuurhistorisch centrum “De Tiid” (stadhuis) aan de Jongemastraat 5 in Bolsward. Hier krijgt u de mogelijkheid om onze machines te bekijken. Wij zullen in de winkel aanwezig zijn om u persoonlijk advies te geven als dat gewenst is. Zo garanderen wij dat u de juiste naaimachine mee terug naar Sneek neemt! Wilt u meer weten over onze machines? Of heeft u baat bij professioneel advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier! Kom gauw langs bij onze winkel en koop een kwaliteit naaimachine nabij Sneek bij Sikma!

 

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?