Reparatie aanvraag verstuurd!

Stap 1: Bedankt voor het invullen van het formulier!

Lees de verdere instructies in uw mail.

Stap 2: Breng uw machine in de winkel

Jongemastraat 5, 8701 JA Bolsward – Routebeschrijving

Stap 3: Wij gaan voor u aan de slag!

U kunt het volgende van ons verwachten en natuurlijk contact opnemen voor eventuele vragen!

 • Ons streven is dat u uw machine binnen 1 week weer kunt op halen.
 • Wij repareren alle merken
 • Komen de reparatiekosten boven de €75? Dan nemen wij contact met u op over passend advies en/of kostenindicatie
 • Gecertificeerde naaimachinereparateurs (met ruim 100 jaar ervaring binnen de naaimachinebranche)

Naaimachine reparatie door experts

Sikma’s Warenhuis en Naaimachines is al meer dan 100 jaar een begrip als het gaat om naaimachine reparatie. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, netheid en professionele service.

Veel mensen uit Friesland, met name uit Bolsward, Sneek, Leeuwarden, Workum, Balk en Franeker komen bij ons langs om hun naaimachine te laten repareren. Daarnaast ontvangen we zelfs klanten uit Noord-Holland en de Waddeneilanden!

Onze ervaren monteurs voeren de vakkundige reparaties uit in onze eigen werkplaats. Wij hebben een groot aantal onderdelen op voorraad. Bovendien beschikken wij over de juiste kanalen om deze te kunnen bestellen. Hierdoor kunnen wij snel aan de slag!

Wij verlenen onder andere de volgende diensten:

 • Onderhoud en servicebeurt
 • Afstellen naaimachine
 • Tandwiel vervanging
 • Grijper vervanging
 • Oplossen lusvorming
 • Afstellen draadsnijder
 • Vervanging onderdelen

Voor technische problemen of vragen kunt u te allen tijde bij ons terecht. Wij geven u deskundig advies. Uw naaimachine laten repareren door ons is werken naar het gewenst resultaat!

 

Naaimachine onderhoud is zeer belangrijk

Goed onderhoud van uw naaimachine is belangrijk voor de levensduur van uw machine. U wilt er tenslotte zo lang mogelijk van kunnen blijven genieten! We raden u daarom aan bij intensief gebruik uw machine jaarlijks door ons te laten onderhouden.

Door regelmatig onderhoud wordt de levensduur van het machine namelijk verlengd. Ook wanneer beginnende problemen zich voor doen is het verstandig om de machine na te laten kijken.

Wij zullen uw machine grondig nalopen, reinigen en smeren. Verder verwijderen we systematisch al het stof dat zich door de tijd heeft opgebouwd in en tussen de machine onderdelen.

Vooral bij de nieuwere machines is het lastig alle vragen zelf te beantwoorden. Deze machines zijn vaak iets ingewikkelder. Kom gerust langs in onze winkel in Bolsward. Wij hebben alle kennis in huis, ook van de nieuwste modellen. Samen komen we er altijd uit!

 

Veel voorkomende problemen

Naast regulier onderhoud is het ook cruciaal om uw naaimachine goed in te stellen. Wij krijgen veel machines binnen met dezelfde problemen. De volgende problemen zien wij vaak terug:

 • Afstelling van de machine is niet op orde;
 • Vastlopen van de machine;
 • Lusvorming op het naaiwerk;
 • Naald of draad breekt;
 • Pedaal reageert niet;
 • Rook uit de machine;
 • Kapotte onderdelen;
 • Vreemde geluiden.

Bij de meeste van deze problemen is het verstandig om een professionele naaimachine monteur in te schakelen. Vooral als mechanische en elektronische onderdelen niet meer goed functioneren. Onze monteurs weten precies hoe ze deze problemen goed en snel moeten oplossen.

Wij nemen ieder probleem serieus. Wij gaan hiermee aan de slag, zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw machine.

 

Wij repareren alle topmerken

Sikma’s Warenhuis en Naaimachines is al vele jaren actief in de verkoop en onderhoud van naaimachines. Hierdoor zijn we bekend met alle grote merken. Nieuw of oud: er zijn niet veel modellen waar wij nog raar van opkijken!

Wij leveren en repareren onder andere machines van de volgende merken:

Van welk merk uw machine ook maar is, wij kunnen deze voor u nakijken en repareren.

 

Naaimachine reparatie kosten

Hoeveel de reparatie van uw naaimachine gaat kosten hangt af van verschillende factoren. De ernst van het probleem of defect is hierbij voornamelijk pas na te gaan wanneer we de machine verder onderzoeken. Het is lastig om bij de inlevering te schatten wat de reparatie gaat kosten.

Daarom spreken wij bij inlevering af dat indien een reparatie boven de €75,- uitkomt wij contact opnemen met de klant. Vervolgens zal er dan een indicatie worden gegeven van de te verwachten kosten. Hieruit blijkt of het laten repareren van uw naaimachine aan te raden is of niet. Wij geven onze klanten in ieder geval een goed advies.

 

Sikma Bolsward is dé naaimachine monteur van Friesland

Heeft uw naaimachine een opknapbeurt nodig? Of heeft u hulp nodig bij het onderhouden van uw machine? Breng hem dan langs bij onze winkel tegenover het stadhuis in Bolsward!

Besluit u toch om een nieuw model te willen kopen? Dat kan ook bij ons! Wij hebben al een bewuste keuze in diverse merken en prijsklassen voor u in de winkel geselecteerd. Deze naaimachines zijn direct uit voorraad leverbaar. Kom gerust eens langs om aan te geven waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u daarmee verder adviseren!

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw machine? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de mail, telefonisch of eventueel via Whatsapp. Sikma Bolsward is dé specialist in naaimachine reparatie!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?