Sikma naaimachine reparatie

Naaimachine verkoop

Ga naar de webshop

 

Naaimachine reparatie

Voor naaimachine reparatie en onderhoud van Huishoudelijke- en Industriële naaimachines kunt u bij Sikma’s Warenhuis en Naaimachines in Friesland terecht. Wij hebben ervaring met vele merken.

Erkend Dealerschap Friesland

Sikma is een erkend dealer in Noord-Nederland Friesland voor verschillende topmerken in de markt. De merken die o.a. geleverd kunnen worden door ons zijn:

 • Door het aanbieden van de verschillende merken kunnen wij diverse naaimachines naast elkaar zetten om te vergelijken. Wij zetten de wensen van de klant centraal bij het vinden van de juiste machine. Ook hebben wij veel ervaringen met de diverse merken. De machines en eventuele onderdelen hiervan komen bij goede en betrouwbare leveranciers vandaan.

  Naaimachine Reparatie Friesland

  De diverse reparaties aan uw machine worden door onze monteurs in de eigen werkplaats verricht. Hier kunnen alle merken naai-, lock- en borduurmachines onderhouden en/of gerepareerd worden.  Het voordeel is dat de machine niet hoeft te worden opgestuurd waarna hij voor langere tijd weg zou zijn. Ook wordt er met u contact opgenomen wanneer een reparatie duurder uit gaat vallen dan gepland. In dit overleg wordt u dan ook geadviseerd wat u in dit geval het beste kunt doen.

  De monteurs worden regelmatig bijgeschoold door de leveranciers van alle grote naaimachinemerken als Husqvarna en PFAFF.
  U heeft altijd de zekerheid dat u met technische vragen of problemen terug kunt vallen op dit vertrouwd adres in Friesland. Door onze jarenlange ervaring in de reparaties kunnen we vele problemen van diverse naai- en lockmachines oplossen.

  Onderhoudsbeurt voor uw naaimachine of lockmachine

  Goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur van de machine en natuurlijk het werkplezier. U wilt zo lang en probleemloos mogelijk met uw naaimachine blijven werken. Daarom adviseren wij dat u uw machine ieder jaar bij ons brengt voor het reguliere onderhoud. Zo heeft u altijd een probleemloos werkende machine.
  Een groot aantal onderdelen van de merken: Bernina, Gritzner, Husqvarna, Juki, Pfaff, Singer en TOYOTA hebben wij direct op voorraad, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

  Reparatie-formulier

  Wanneer u het onderstaande reparatie-formulier invult en meebrengt met de machine zorgen wij ervoor dat uw machine zo spoedig mogelijk wordt gerepareerd.

  Je vindt het bij Sikma’s……  * Deze velden zijn verplicht.

  #Sikma #Bolsward #Friesland #Noord-Nederland #naaimachine #reparatie #naaimachinereparatie #onderdelen #lockmachines #industrienaaimachines #inruil #omgevingSneek #omgevingLeeuwarden #omgevingJoure #omgevingDrachten