Heeft u een nieuwe lockmachine of naaimachine in Drachten nodig? Sikma’s Warenhuis en Naaimachines heeft wat u zoekt! Ons ruim assortiment bestaat uit naaimachines van echte topmerken. Wij zijn een erkend dealer in Noord-Nederland, dus ook voor Drachten kunt u bij ons terecht! Neem een kijkje naar ons aanbod aan machines en kom gerust langs bij onze naaimachine winkel vanuit Drachten voor advies.

 

Naaimachine kopen Drachten

Een naaimachine kopen in Drachten kan best lastig zijn. U moet tenslotte eerst kiezen welk model van welk merk het beste past bij uw werkzaamheden. Als erkend dealer in Friesland kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze. Kunt u de juiste naaimachine in Drachten niet vinden? Dan is de kans groot dat wij hebben wat u zoekt. Onze diverse betrouwbare leveranciers leveren  namelijk de machines en onderdelen die u nodig heeft. Naaimachines kopen gaat eenvoudig en snel in onze naaimachine winkel nabij Drachten. Onze winkel staat namelijk in het prachtige Bolsward, een kleine driekwartier rijden vanuit Drachten. Daarnaast zijn wij met het openbaar vervoer ook zeer goed te bereiken! Kom dus bij ons langs voor een naaimachine.

naaimachine-drachten

Wij verkopen alle topmerken

Ons assortiment bestaat uit naaimachines van diverse topmerken voor gebruik in Drachten. Doordat wij veel merken aanbieden kunnen wij samen met u gelijksoortige machines vergelijken per prijsklasse. Wij leveren modellen van de volgende merken:

  • Brother
  • Gritzner
  • Husqvarna
  • Juki
  • Pfaff
  • Singer

Wij zijn in de winkel aanwezig om u bij het kiezen te adviseren. Wij luisteren naar uw wensen en ervaringen. Op basis daarvan kiezen wij samen met u een geschikte machine. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan als naaimachine winkel nabij Drachten. Zowel op het gebied van verkoop als naaimachine reparatie. Wij weten goed wat er te allen tijde op de markt gebeurt wat betreft nieuwigheden en ontwikkelingen.

naaimachines-drachten

Wij zijn dé naaimachine winkel nabij Drachten

Sikma is dé naaimachine winkel nabij Drachten. Onze winkel bevindt zich tegenover het cultuurhistorisch centrum “De Tiid”, aan de Jongemastraat 5. Hier krijgt u de mogelijkheid om ons volledig assortiment te bekijken. Bovendien staan wij in de winkel klaar om u te persoonlijk te helpen en adviseren. Dan weten we zeker dat u de juiste machine mee naar huis neemt! Wilt u nog wat weten over onze producten? Of zoekt u juist professioneel advies wat betreft onze machines? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog een bezoekje aan onze winkel en koop een naaimachine ook nabij Drachten bij Sikma.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?