Op zoek naar een nieuwe lockmachine of naaimachine in Leeuwarden? Sikma’s Warenhuis en Naaimachines biedt u ook een ruim assortiment aan hoge kwaliteit machines van topmerken, waaronder Singer, Husqvarna, Gritzner en Pfaff. Als erkend dealer in Noord-Nederland kunnen wij ook klanten uit Leeuwarden en omgeving helpen. Bekijk ons aanbod aan diverse machines en kom gerust langs in onze naaimachine winkel nabij Leeuwarden.

 

Naaimachine kopen Leeuwarden

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste naaimachine in Leeuwarden te kopen. Tenslotte moet u weten welk merk en welk model het beste past bij uw werkzaamheden. Sikma is een erkend dealer in Friesland. Dit betekent dat wij u goed kunnen helpen bij het maken van die keuze! Een naaimachine kopen gaat snel en eenvoudig in onze naaimachine winkel nabij Leeuwarden. U vindt onze winkel in Bolsward recht tegenover het stadhuis van Bolsward. Dat is maar een half uurtje rijden vanuit Leeuwarden! Ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend te bereiken. Kom dus gerust bij ons langs voor het kopen van een naaimachine nabij Leeuwarden.

naaimachine-leeuwarden

Keuze uit veel topmerken

Bij Sikma heeft u keuze uit veel topmerken. Aangezien wij veel merken aanbieden is het mogelijk om samen met u gelijksoortige machines te vergelijken. Dit kan per prijsklasse! Wij leveren machines van de volgende merken:

  • Brother
  • Gritzner
  • Husqvarna
  • Juki
  • Pfaff
  • Singer

Wij zijn in de winkel aanwezig om u bij uw keuze te adviseren. Dit doen wij op basis van uw wensen en ervaring. Zodra wij meer weten over wat u zoekt kiezen wij samen met u een geschikte machine uit. Op het gebied van verkoop en naaimachine reparatie hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Als ervaren naaimachine winkel nabij Leeuwarden weten wij precies wat er op de markt gebeurt wat betreft ontwikkelingen en nieuwigheden.

naaimachines-leeuwarden

Dé naaimachine winkel nabij Leeuwarden!

Sikma’s Warenhuis en Naaimachines is dé naaimachine winkel nabij Leeuwarden. U vindt onze winkel tegenover het cultuurhistorisch centrum “De Tiid” (stadhuis) aan de Jongemastraat 5 in Bolsward. Hier krijgt u de mogelijkheid om rustig ons assortiment te bekijken. Wij zijn te allen tijde aanwezig in de winkel om u persoonlijk te adviseren maar ook kunt u natuurlijk een afspraak maken. Samen zorgen wij ervoor dat u de juiste machine mee naar huis kunt nemen. Wilt u graag meer informatie wat betreft onze machines? Of zoekt u juist professioneel advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Breng vandaag nog een bezoekje aan onze naaimachine winkel en bestel een naaimachine nabij Leeuwarden bij Sikma.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?