100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De PFAFF® admire™ air 5000 is een multi-talent op het gebied van Lockmachines en daarom de rechterhand van uw naaimachine. Door meerdere stappen over te nemen van uw normale naaiwerk wint u met deze machine niet alleen tijd maar ook krijgt u een hele mooie afwerking. De stofrand wordt met meerdere draden afgewerkt zodat u een absoluut sterke en extreem rekbare naad krijgt. Het extra gemak wat deze machine u nog meer biedt is de handmatige pomp die voor u de draden op innovatieve manier automatisch laat inrijgen. Ook de draden voor de linker – en rechternaald boven worden met behulp van een draadinslag door het oog van de naald geholpen. Nog nooit ging het inrijgen zo snel! Uiteraard beschikt de Admire Air 5000 over een rolzoom, differentieel transport en lengtebepalingsknop. Een zeer complete Lockmachine met heel veel gebruikersgemak.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

PFAFF admire air 5000 brochure Sikma PFAFF admire air 5000 stekenoverzicht Sikma PFAFF admire air 5000 voordelen Sikma PFAFF admire_air_5000_manual_NL Sikma

PFAFF Admire air 5000

1499,-
Mechanisch
90 W Motorvermogen
Automatische draaddoorhaler
Inrijgen met lucht
Rolzoom
Handleiding in NL
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?