Op zoek naar een speelgoedwinkel in Franeker? Sikma in Bolsward is wat u zoekt. Wij hebben een ruim aanbod aan leuk en divers speelgoed. Van auto’s en poppen tot aan spelletjes en LEGO… Sikma heeft het! Kom langs in onze fysieke speelgoedwinkel nabij Franeker en neem zelf een kijkje!

speelgoed in franeker kopen

Waarom naar speelgoedwinkel Sikma gaan?

Sikma onderscheidt zich van vele andere speelgoedwinkels rond Franeker en omstreken dankzij een uniek aanbod en persoonlijke service. Wij verkopen speelgoed van onder andere de volgende merken: LEGO, VTech, Diamond Dots, 999 Games, Hotwheels, Pokémon, Revell, Topmodel en Paola – Baby Born poppen. Bovendien hebben wij een ruim en gespecialiseerd assortiment in agrarisch speelgoed. Hierdoor kunnen de kinderen het gehele boerenbedrijf naspelen en uitbreiden. Zo verkopen we merken zoals Siku, Bruder en Brittains. Ook voor de ligboxstallen en boerderijen hebben we verschillende modellen van Kids Global direct op voorraad.

Wij verkopen speelgoed voor iedere leeftijdscategorie. Zoekt u naar specifiek speelgoed, maar kunt u het niet vinden? Dan helpen wij u met zoeken! Dit hoort bij onze service als speelgoedwinkel nabij Franeker. Niet voor niets komen ook veel klanten uit andere omliggende plaatsen naar onze winkel in Bolsward. Denk aan Makkum, Sneek en Harlingen.

 

Kwalitatief en spelend speelgoed kopen

Doordat wij de afgelopen 100 jaren volledig zelfstandig zijn gebleven als familiebedrijf kunnen we zelf bepalen wat we in- en verkopen in onze speelgoedwinkel. Wij leggen hierbij te allen tijde de lat hoog wat betreft kwaliteit. Daarnaast letten we ook op de duurzaamheid van onze producten. Wij kiezen ervoor dat uw kind kan blijven spelen met het speelgoed uit onze winkel en dat het niet na een paar keer gebruik weggegooid kan worden.

Naast educatief en populair speelgoed verkopen we ook wat wij graag “spelend speelgoed” noemen. Met dit speelgoed kunnen kinderen volledig hun eigen fantasie de vrije loop laten tijdens het spelen, puzzelen of bouwen! Wij stellen het speelplezier van het kind voorop. Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk spelen is voor de ontwikkeling!

speelgoedwinkel franeker

Kom langs in de leukste speelgoedwinkel nabij Franeker!

Sikma is de allerleukste speelgoedwinkel nabij Franeker! Wij nodigen u uit om een bezoekje te brengen aan onze winkel. Deze vindt u aan de Jongemastraat 5 in Bolsward. Hier kunt u rustig met uw kind(eren) ons volledige aanbod bekijken.

Voor een uniek aanbod aan kwalitatief speelgoed en de beste service komt u langs bij Sikma, want… Sikma heeft het! Kom vandaag nog langs in onze speelgoedwinkel bij Franeker.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?