Op zoek naar een speelgoedwinkel in Sneek? Sikma in Bolsward is wat u zoekt! Onze winkel ligt op nog geen 15 minuten rijden van Sneek. Wij bieden een ruime keuze aan leuk en divers speelgoed van hoge kwaliteit. Zo kunt u bij ons slagen als u bijvoorbeeld zoekt naar verjaardagcadeaus, knutselspullen, kinderboeken maar natuurlijk ook diverse spelletjes, Pokémon, TopModel, L.O.L, LEGO en nog veel meer. Kortom, Sikma heeft het! Kom langs in onze speelgoedwinkel nabij Sneek en neem zelf een kijkje!

Waarom vanuit Sneek onze speelgoedwinkel bezoeken?

Sikma onderscheidt zich van vele andere speelgoedwinkels rond Sneek en omstreken. Dit komt voornamelijk door ons unieke en doordachte aanbod en de persoonlijke service. Wij verkopen speelgoed van onder andere de volgende merken:

  • LEGO
  • VTech
  • Diamond Dots
  • 999 Games
  • Hotwheels
  • Pokémon
  • Revell
  • Ses
  • SmartGames
  • Paola – Baby Born poppen.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in een ruim en mooi assortiment agrarisch speelgoed. Van John Deere tractor tot JCB voorlader maar ook voor de ligboxstallen en boerderijen hebben we verschillende modellen van Kids Global direct op voorraad. De keuze is breed en biedt altijd weer verrassingen. Zo verkopen we merken als Siku, Bruder, Kids Global en Brittains.

Wij verkopen speelgoed voor iedere leeftijdscategorie. Zoekt u naar specifiek speelgoed, maar kunt u het niet vinden? Dan helpen wij u met zoeken! Dit hoort bij onze service als speelgoedwinkel nabij Sneek.

Speelgoedwinkel Sneek

Goed, kwalitatief en verantwoord speelgoed kopen

Doordat wij de afgelopen 100 jaar volledig zelfstandig zijn gebleven als familiebedrijf kunnen we zelf bepalen wat we in- en verkopen in onze speelgoedwinkel. Wij leggen hierbij te allen tijde de lat hoog wat betreft kwaliteit. Wij vinden het dus belangrijk dat ons speelgoed vaker dan één keer wordt gebruikt en niet direct al moet worden weggegooid. Er wordt dus ook gelet op de duurzaamheid van onze producten. Wij kiezen ervoor dat uw kind kan blijven spelen met het speelgoed uit onze winkel en daar langer plezier van heeft.

Naast educatief en populair speelgoed verkopen we ook wat wij graag “spelend speelgoed” noemen. Met dit speelgoed kunnen kinderen volledig hun eigen fantasie de vrije loop laten tijdens het spelen, puzzelen of bouwen! Wij stellen het speelplezier van het kind voorop. Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk spelen is voor de ontwikkeling. Juist daarom bezoeken veel klanten vanuit Sneek onze speelgoedwinkel. Ook uit omliggende plaatsen als Harlingen, Makkum en Franeker komen veel mensen naar Sikma’s Warenhuis en Naaimachines.

Hét alternatief voor een speelgoedwinkel in Sneek

Sikma is de allerleukste speelgoedwinkel nabij Sneek! Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze fysieke winkel. Deze vindt u aan de Jongemastraat 5 in Bolsward. Recht tegenover het stadhuis. Hier kunt u rustig met uw kind(eren) ons volledige aanbod bekijken. Daarbij treft u ook het overige deel van ons assortiment aan, dat bestaat uit kookwaren en naaimachines.

Voor een uniek aanbod aan kwalitatief speelgoed en de beste service komt u langs bij Sikma, want… Sikma heeft het! Kom vandaag nog langs in onze speelgoedwinkel vanuit Sneek!

Speelgoed Sneek
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?