Zoekt u een speelgoedwinkel in Wommels waar u ogen en oren tekort komt om alles te bekijken? Kijk dan een aantal kilometers verderop bij Sikma in Bolsward. Wij hebben een uniek en ruim assortiment aan speelgoed waarmee u uw kind iets moois uit kunt laten kiezen of cadeau kunt geven. Denk hierbij aan Lego, Sylvanian Family, Vtech, Bruder, Revell, Tip Toi, Playmobil, Diamond Dots Top Model en nog veel meer. Stap in de auto of op de fiets en bezoek onze speelgoedwinkel vanuit Wommels!

Hét alternatief voor een speelgoedwinkel in Wommels

Sikma is al meer dan 100 jaar een begrip in Bolsward en omstreken. Ook wie een speelgoedwinkel in Wommels zoekt, komt graag naar Sikma. Dit komt onder andere doordat wij juist dat aanbieden wat een ander niet heeft.

Bent u op zoek naar iets speciaals of weet u niet meer wat u iemand cadeau kan geven? Wij hebben ervaringen met vele leuke ideeën en suggesties en kunnen u vast verder helpen in het zoeken naar dit juiste cadeau. Kom dus gerust langs om ons gehele assortiment te bekijken. Goed om te weten: naast speelgoed verkopen wij ook kookwaren en naaimachines.

Speelgoed in Wommels kopen

Een unieke speelgoedzaak in Friesland

Door ons eigen inkoopbeleid (wij zijn een volledig zelfstandige winkel) zijn wij een unieke speelgoedwinkel dichtbij Wommels. Wij spelen graag als eerste in op de nieuwe trends van social media en tv. Ook bij het samenstellen van ons assortiment kijken we goed naar de duurzaamheid en kwaliteit van het speelgoed. En stel dat we een product toch niet op voorraad hebben, dan zoeken wij graag met u mee! Bij ons kiest u onder meer uit de volgende merken:

  • LEGO
  • VTech
  • Diamond Dots
  • 999 Games
  • Hotwheels
  • Pokémon
  • Revell
  • Ses
  • SmartGames
  • Paola – Baby Born poppen

Opvallend daarnaast is ons aanbod agrarisch- en landbouwspeelgoed. We hebben dit bijvoorbeeld van het merk Siku. Ook hiervoor komen mensen uit de hele regio naar Sikma, bijvoorbeeld vanuit Sneek, Franeker en andere plaatsen in Friesland.

Bezoek onze speelgoedwinkel vanuit Wommels

Op zoek naar weer eens nieuw en ander speelgoed? Of zocht u naar dat ene leuke artikel dat uw kinderen bij vriendjes en vriendinnetjes hebben gezien? Kom dan snel naar onze speelgoedwinkel. U vindt onze winkel aan de Jongemastraat 5 in Bolsward, Friesland. Dit is tegenover het oude stadhuis, nu het cultuurhistorisch centrum “De Tiid”. Met de auto is het slechts 12 minuten rijden vanuit Wommels.

Voor een uniek aanbod in speelgoed, spellen, puzzels, bouwpakketten, poppen, en agrarisch speelgoed, binnen- en buitenspeelgoed komt u langs bij Sikma. Zoals ons slogan luidt… Sikma heeft het! Wacht niet langer en bezoek onze speelgoedwinkel vanuit Wommels!

Speelgoedwinkel Wommels
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?