100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De brother innov-ís A80 is een naaimachine waarmee u nieuwe vaardigheden mee kunt ontwikkelen. Hij bezit 80 steken om uw creative naaiprojecten invulling te geven. De sterke, computergestuude naaimachine helpt u met het ontwikkelen van deze vaardigheden. Dit kan zijn van een eenvoudig naaiproject en verstelwerk naar het maken van kleding en moeilijkere mode- en woonaccesoires.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Brother Innov 80 Handleiding NL Sikma Brother Innov 80 Beknopt bediening NL Sikma Brother_Innov-is_A-Series_nl Sikma.pdf Brother A-Series Projectboek Sikma

Brother Innov Ís A80

749,- 679,-
Automatische naaldstop boven
Ingebouwde draadinsteker
LCD display
80 steken
7 naaivoeten
Harde beschermkap
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?