100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De Emerald 118 is een mechanische en sterke uitvoering van de Emerald serie van Husqvarna Viking. Hij beschikt ten op zichtte van de 116 over een extra naaldstand eindstopknop waarmee je de naald automatisch boven of in de stof kunt laten stoppen. Ook kan de snelheid van deze machine met de hand worden geregeld. Hier is de snelheidregelaar/vertrager een zeer praktische uitkomst. Dit maakt het mogelijk om met eenzelfde kracht langzaam te stikken bijvoorbeeld bij het inzetten van een rits. De machine is eenvoudig in gebruik en heeft 18 verschillende nuttige steken, waaronder een automatisch knoopsgat. De draadsteker helpt u de machine met gemak in te rijgen. Daarnaast is de persvoetdruk regelbaar zodat u gemakkelijk alle stofsoorten kunt verwerken met de juiste druk op de naaivoet.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Husqvarna emerald 116-118 Handleiding NL Sikma Husqvarna emerald 116-118 voordelen Sikma Husqvarna emerald 116-118 brochure Sikma

Husqvarna Emerald 118

599,-
Automatische naaldstop boven
Ingebouwde draadinsteker
Snelheidsregelaar
18 steken
1-fase knoopsgat
Handleiding in NL
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?