100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De Opal 650 van Husqvarna Viking geeft u een nieuwe wereld aan mogelijkheden door zijn vele voordelen van de moderne technologie. Ga van goed naar perfect naaien. De OPAL™ computergestuurde naaimachines zijn extra efficiënt met hun uitgebreide ingebouwde assistentie om de manier waarop u naait te verbeteren! De naaimachine heeft 4 permanente geheugens die ieder plaats biedt aan 20 verschillende steken en/of letters (keuze uit 3 lettertypes). Met zijn 29 naaldposities is het mogelijk de naald exact daar te plaatsen waar u hem wilt. Hij stelt automatisch de juiste steek, steekbreedte, steeklengte en naaisnelheid in. De gekozen steek wordt getoond in het grafische display met daarbij een advies over de meest geschikte draadspanning, naaivoetje, naaldgrootte en -type en persvoetdruk. Mogelijkheden ten over.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Husqvarna Opal 650 brochure Sikma Husqvarna Opal 650 vergelijkingstabel Sikma Husqvarna Opal 650 Handleiding NL Sikma Husqvarna Opal 650 voordelen Sikma Husqvarna Opal 650 stekenoverzicht Sikma

Husqvarna Opal 650

1099,-
Step motors
Geheugen
Ingebouwde draadinsteker
LCD display
160 steken
Knoopsgatensensorvoet
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?