100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
Ontdek en ervaar de uiterste precisie van de PFAFF® ambition™ 620 naaimachine. Deze ideale machine geeft u meer dan alleen nuttige steken. Met haar intuïtieve functies en ongelimiteerde mogelijkheden die goed leesbaar zijn op een grote LCD-scherm kun je kiezen uit een van de 136 steken. De Pfaff staat bekend om zijn gelijktijdige aanvoer van de te naaien stoffen door zijn ingebouwde IDT-systeem. Deze zorgt ervoor dat de stof namelijk zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde tegelijk worden getransporteerd. De machine beschikt verder onder andere over: een maximale steekbreedte van 7mm; meerdere 1 fase knoopsgaten; 3 heldere LED lichten; naaldstandregeling; handmatige snelheidscontrole; meerdere lettertypes; een traploos voetpedaal; automatisch draadinrijger; afhechtingsfunctie, geheugen start- stopknop en eenvoudige wisselbare klikvoeten. Deze naaimachine is een betrouwbare partner voor de veeleisende naaister.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

PFAFF ambition_620_630_Manual_NL Sikma PFAFF 620 vergelijkingstabel Sikma PFAFF ambition_620 voordelen Sikma PFAFF_AMBITION_LINE_brochure_NL Sikma

PFAFF Ambtion 620

1099,-
200 mm rechts van naald
Dubbeltransport
Geheugen
LCD display
136 steken
2 lettertypes
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?