100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De geavanceerde SAPPHIRE™ 930 naaimachine biedt vele functies door zijn zeer uitgebreide elektronische opties. Hierdoor krijgt u eenvoudig de mogelijkheid aangeboden om u door het naaiproces te leiden. Zo registreert het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ technologie automatisch de dikte van elke stof voor een perfecte stofdoorvoer en stelt de exclusieve SEWING ADVISOR™ functie alles onmiddellijk voor u in. Geen zorgen dus meer over draadspanning van de verschillende soorten stoffen. Hij beschikt over maar liefst 215 verschillende steken en 5 lettertypestijlen. Doordat de machine een slag groter is dan gebruikelijk heeft u meer ruimte rechts van de naald om bijvoorbeeld ook aan een dekenrol te werken. Met een druk op een toets worden de draden afgesneden en terugkomende stekenseries geprogrammeerd. De meest instellingen worden door de machine zelf gemaakt, gebaseerd op de stof of steek die u gebruikt. Het enige wat u hoeft te doen is zich te concentreren op wat u het liefste doet! Creatief naaien!
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Husqvarna Sapphire 930 voordelen Sikma Husqvarna Sapphire 930 brochure Sikma Husqvarna Sapphire 930 stekenoverzicht Sikma Husqvarna Sapphire 930 Handleiding NL Sikma

Husqvarna Sapphire 930

1499,-
250 mm ruimte van naald
LED verlichting
Naaien zonder voetpedaal
Onderdraad controle
Start/ stop toets
574 steken
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?