100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
PFAFF® quilt expression™ 720 SE naaimachines. De bediening is absoluut comfortabel. Dankzij het overzichtelijke PFAFF® kleuren touchscreen en de vele praktische naaifuncties kunt u uw naai-ideeën heel eenvoudig uitwerken. De expression 720 beschikt zoals zijn naam voluit al aangeeft over meerder Quilt steken. Dit betekend dus het echte doorpitten van de stof om tot een fantastisch resultaat te komen. Met de mogelijkheid van programeren kunt u uw project een eigen naam geven zodat u terugkomende stekenreeksen makkelijk terug kunt halen. Ook heeft de 720 meerdere ingebouwde naailettertypes, een ingebouwd IDT boventransport, een ruimer werkgebied en vele andere extra's. De grote display laat uw keuzes duidelijk zien en zorgen voor het snel realiseren van uw wensen. Vertrouw volledig op de uiterste precisie en de vele mogelijkheden van uw nieuwe PFAFF® expression™ naaimachine en laat uw creativiteit de vrije loop.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

PFAFF expression_710-720_Handleiding_NL Sikma PFAFF_expression_line_brochure Sikma PFAFF Expression_720 Voordelen Sikma PFAFF_expressionline_vergelijkingstabel NL Sikma

PFAFF quilt expression 720 SE

2149,-
250 mm rechts van de naald
Dubbeltransport
Incl. kniehevel
428 steken
Quiltsteken
Sensormatic Knoopsgatenslede
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?