100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De Brother Innov-is A60SE is een eenvoudig te gebruiken elektronische naaimachine en zorgt voor perfecte afwerkingen, keer op keer. De lichtgewicht A60SE heeft zijn eigen harde beschermkap, waardoor hij gemakkelijk vervoerd kan worden. Zo neemt u uw machine veilig mee naar de naaicursus buitenshuis. Met 60 voorgeprogrammeerde steken en zes automatische 1-staps-knoopsgaten kunt u met deze gebruiksvriendelijke machine maken wat u maar wilt. Een groot, helder Lcd-display toont duidelijk alle nuttige informatie, zoals welk voetje er voor een bepaalde steek nodig is. Met gebruiksvriendelijke technologieën zoals de draaiknop voor een directe steekselectie en een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) zult u versteld staan hoe gemakkelijk en snel u zelf de mooiste resultaten creëert.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

Brother Innov-ís A60 bekopte handleiding Sikma Brother Innov-ís A60 brochure Sikma Brother Innov-ís A60 Handleiding NL Sikma

Brother Innov-ís A60

599,- 549,-
Elektronisch
Bevat ingebouwde draadinsteker
Snelheidsregelaar
60 steken
Harde beschermkap
Handleiding in NL
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?