100 jaar ervaring
Gecertificeerde naaimachinedealer
Keuze uit diverse merken
Eigen reparatie service
De PFAFF expression naaimachines beschikken over geraffineerde functies en staan garant voor indrukwekkende resultaten. Het ingebouwde IDT systeem (Ingebouwd Dubbelstof Transport) zorgt voor gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en dikkere stoffen zijn geen probleem meer. De machine geeft u de keuze uit 3 verschillende lettertypes welke door het grote Touchscreen makkelijk zijn te programmeren in terugkomende naaiprojecten. De 8 verschillende knoopsgaten kunnen goed en automatisch worden verkregen door de speciale meegeleverde sensormatic knoopsgatenvoet welke meerolt tijdens het naaien. De draadspanning bij de 710 en 720 wordt volledig automatisch ingesteld voor de diverse stoffen en naaitechnieken. Ook is het mogelijk na beide transporteurs weg te klikken Free-Motion te naaien. Door zijn extra hoge voetlichter en een groter werkgebied tussen de naald en de machine is het mogelijk om dikke stoffen eenvoudig te plaatsen. Naast de duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing op A-4 formaat zit er ook een Quick help in de machine voor de snelle directe antwoorden. De USB aansluiting geeft u tal van mogelijkheden om te loaden. Benut de veelzijdigheid en de uiterste precisie van deze meesterlijke naaimachines en laat u inspireren voor uw volgende artistieke reis.
Meer lezen
Meer accessoires weergeven

PFAFF expression_710-720_manual_NL Sikma PFAFF expression_line_brochure Sikma PFAFF expression_720 voordelen Sikma PFAFF expressionline_NL vergelijkingstabel Sikma

PFAFF Expression 710

1849,-
Draadafsnijder
Geheugen
Onderdraad controle
TFT touchscreen
Grote naairuimte
Sensormatic Free-Motionvoet
Interesse in deze naaimachine?

Neem contact met ons op of volg de onderstaande routebeschrijving om het product in onze winkel te komen bekijken.

Reserveer deze machine
Reserveer deze naaimachine

Disclaimer

Uiteraard besteden wij veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op onze website. Eventuele aanpassingen door leverancier, tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Sikma v.o.f is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?